Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Verificerede anmeldelser for Eglu Go kaninhus

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0
Småt og bøvlet indhegning
Maiken,
Huset er som sådan okay… bundens udformning har jeg ikke lige luret fidusen i, det gør det noget bøvlet at muge ud samt have huse, madskåle osv. indeni. Jeg har 3 marsvin i buret (med tilhørende løbegård) og efter min mening er det lige småt nok til de 3. Buret falmer i farven i løbet af et års tid, men idéen med at kunne åbne og lukke buret udefra, fungere ret god. Løbegården er meget bøvlet at samle og i en knap så imponerende kvalitet. Huset fungere okay, men til den pris burde det være lidt mere end okay… løbegården er bare en ommer.
Anmeldelse af: Eglu Go kaninhus med 4m løbegård - Grøn
Denne anmelder har 2-4 Marsvin kæledyr
God kvalitet
An Omleteer,
Buret er af god kvalitet, men løbegården er ret vanskelig at tilgå med kun en enkelt dør i den ene ende. Derfor kan buret kun få 4 stjerner.
Anmeldelse af: Eglu Go kaninhus med 2m løbegård - Grøn
Denne anmelder har 2-4 Løvehoved kæledyr
overordnet set en lækker løsning
Gina,
Vi er en børnehave der har investeret i et Eglu go hus med walk-in løbegård på 3x3 m. Kan godt lide at vandflasken hænger inde i huset, så den ikke fryser når det er (let) frost, også selv om lugen er åben om natten. Dog ville jeg gerne at lugen/hullet var lidt mindre som en slags kattelem. Jeg ville også gerne at bunden var helt flad og ikke med opdeling til madskål, da vi har valgt at have 3 kaniner, og fodrer derfor udenfor huset, så der er plads til at alle kan gå ind og sove i huset. Ang. løbegården, kunne jeg ønske en anordning der tillader at man kan aflåse døren/lågen lidt lettere, det er en anelse besværligt at sætte hængelås på. Vi købte også 2 x klar vejrbeskyttelsesovertræk på 3 m. De er dejlig lette at montere, men kunne godt ønske, at de for det første var længere (vores gård er 3 m bred, så de når kun lige over) og for det andet endte på en anden måde. (med en slags "tagrende" eller andet der ledte regnvandet væk fra gården) Vandet løber bare af dem og ned i tremmerne på løbegården hvor det så bare plasker ind alligevel, så i kraftigt regnvejr gør de ikke den store forskel. -og sætter man et stykke på siden får man problemer med monteringen pga. elastik-krogene. Men alt i alt en rigtig god investering, dejligt for både dyr og mennesker.
Anmeldelse af: Eglu Go kaninhus med tilbehør - Grøn
Kaninen elsker det!
Jane,
Endelig er det samlet, en sød mand samlede det for os…. Vi besluttede os for at komme metallet udenfor huset, da vi tænkte det var for svært for kaninen at gå på… Det ville være rart at have en åbning i taget… men min datter synes det er fantastisk og det gør kaninen også
Anmeldelse af: Eglu Go kaninhus med 2m løbegård - Lilla
Jeg elsker det, og det samme gør mine marsvin
Ali,
Jeg har to marsvin og en kanin, om vinteren er jeg nødt til at lukke dem inde om natten, lukke dem ud om morgenen, og hvis det er forfærdeligt vejr lader jeg dem være inde i skuret, stakler. Ikke længere! Nu kan de hygge sig, og de kan gå ud når de har lyst. Huset er nemt at samle og vigtigst af alt, nemt at holde rent, ser pænt ud, og jeg ved at mine dyr synes om det, fordi de bliver inde selv når de har muligheden for at løbe rundt i haven. Jeg skal have et af hønsehusene som det næste.
Anmeldelse af: Eglu Go kaninhus med 2m løbegård - Lilla
Write a Review