30 dages fuld returret - helt uden brok


Hvis du af én eller anden grund ikke er 100% tilfreds med et produkt, du har købt af Omlet, så kontakt os venligst, så vi kan gøre vores bedste for hjælpe dig. Hvis du har en følelse af, at produktet ikke helt er, hvad du havde forventet, så behold venligst den oprindelige indpakning indtil du er fuldstændig tilfreds. Hvis du i sidste ende stadig gerne vil returnere et produkt indenfor de første 30 dage, tager vi det altid tilbage.

Hvordan returnerer jeg noget til jer?

Kontakt venligst kundeservice på tlf.: 89 87 06 83 (mandag-fredag, 11.00-15.00) eller send os en e-mail på hallo@omlet.dk, så arrangerer vi afhentning af din vare.

Hvornår modtager jeg min tilbagebetaling eller erstatningsvare?

Så snart vi har fået varerne tilbage, arrangerer vi enten tilbagebetaling eller erstatning alt efter din anmodning. Du bliver refunderet via din oprindelige betalingsmetode (f.eks. til det betalingskort du anvendte), og dette sker indenfor 48 timer af, at varen er tilbage hos os. Der kan derefter gå 3-5 arbejdsdage inden tilbagebetalingen ses på din konto.


Hvad bliver refunderet?

Så længe varen er sendt tilbage til os indenfor 30 dage, refunderer vi det fulde beløb, du har betalt for produktet. Vi kan ikke refundere den oprindelige leveringudgift.