Bare så du ved det, Omlet fortsætter som vi plejer. Find mere information her.

Kontakt os


Hvis du er glad, så er vi glade! Er der noget vi kan gøre for at hjælpe, så kontakt os endelig på den måde, der passer dig bedst. Se mulighederne herunder. I nogle tilfælde kan du finde de oplysninger du står og mangler ved at se vores oftest stillede spørgsmål.

Kundeservice

Imidlertid er du stadig meget velkommen til at ringe til os mandag til fredag mellem kl. 11 og kl. 15.00, hvor vores venlige engelsk-talende kundeservice medarbejdere sidder klar til at hjælpe. Hvis du har brug for hjælp på dansk, så send os venligst en e-mail, så gør vi vores allerbedste for at hjælpe dig på dansk. Dog må du være opmærksom på at vores svar kan være oversat fra engelsk ved hjælp af Google Oversæt.

Vi besvarer normalt e-mails indenfor 24 timer på hverdage. Bemærk at vi holder lukket i weekenden og på helligdage. Hvis du anmoder om en brochure, så husk at give os din adresse!

Telefon: 89 87 06 83

E-mail: info@omlet.dk

Du kan også sende en besked til kundeservice ved hjælp af kontakt-formularen herunder.

Din besked

Kontaktoplysninger

Telefon:
89 87 06 83

Adresse:
Omlet Ltd
Tuthill Park
Wardington
Oxfordshire
OX17 1RR
United Kingdom

Forespørgsler angående handel

Send din forespørgsel på e-mail til info@omlet.dk.

Presse og lån af produkter

Hvis du kunne tænke dig fotografier i høj opløsning, oplysninger om vores produkter, et citat til en artikel eller et produkt til et Tv-program, photo shoot eller en udstilling, så kontakt os enten på (+45) 89 87 06 83 eller på e-mail til info@omlet.dk, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.