Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kontakt os

Hvis du er glad, så er vi glade! Er der noget vi kan gøre for at hjælpe, så kontakt os endelig på den måde, der passer dig bedst. Se mulighederne herunder.

I nogle tilfælde kan du finde de oplysninger du står og mangler ved at se vores oftest stillede spørgsmål.

Kundeservice

Kontakt venligst vores kundeservice team, de er her for at hjælpe dig fra mandag til fredag mellem 11:00 og 15:00. Hvis du har brug for hjælp på dansk, så send os venligst en e-mail, så gør vi vores allerbedste for at hjælpe dig på dansk. Dog må du være opmærksom på at vores svar kan være oversat fra engelsk ved hjælp af Google Oversæt.

Telefon:89 87 06 83

E-mail: info@omlet.dk

Du kan også sende en besked til kundeservice ved hjælp af kontakt-formularen herunder.
Vi gør vores bedste for at besvare din besked hurtigst muligt, men du må forvente at det kan tage op til 5 arbejdsdage.

Din besked

Kontaktoplysninger

Telefon:
89 87 06 83

Adresse:
Omlet Ltd
The Old Malthouse
St John's Road
Banbury
Oxfordshire
OX16 5HX
United Kingdom

Influencer og marketing henvendelser

Hvis du er blogger/ influencer/ forretning/ velgørenhedsorganisation eller oplevelsescenter, som er interesseret i at fortælle dine kunder om Omlet produkter, så send os en e-mail på marketing@omlet.com og/eller ring til os på 89 87 06 83.

Omlet affilieringsprogram

Hvis du har en hjemmeside eller populær social medie profil/side, så er du velkommen til at tage del i vores affilieringsprogram.

Find flere oplysninger om programmet og tilmeld dig ved at logge ind på din Omlet konto og vælge "affilieringsprogram" i menuen.

Presse

Omlet produkter har været omtalt i adskillige førende medier verden over. Du kan downloade pressemeddelelser og billeder af vores produkter i høj opløsning i vores dedikerede mediecenter her. For udtalelser, deltagelse og andre pressehenvendelser, kontakt os venligst på e-mail marketing@omlet.com, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Handelshenvendelser

Omlet er stolt af at være officiel verdensomspændende (ekskl. Nordamerika) distributør af Hønsegyngen. Send venligt en e-mail til trade@omlet.com med din henvendelse.

Alle andre produkter er udelukkende tilgængelige direkte fra Omlets hjemmeside. Dette er for at vi kan tilbyde kæledyrsejere de bedste produkter til den bedst mulige pris.

Omlets kontooplysninger til betaling via bankoverførsel

Kontonummer: FI11 3131 1002 1787 25

BIC: HANDFIHH