Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønselem

En af de ting, der sommetider afholder folk fra at holde høns, er opgaven at skulle lukke dem inde for natten og derefter lukke dem ud om morgenen.

Høns er meget fornuftige i denne henseende - de ved, hvornår det er sengetid, og går ind i hønsehuset af sig selv når det begynder at blive mørkt. Årsagen til, at døren skal lukkes efter hønsene, har intet at gøre med at forhindre dem i at gå ned og spise en lille midnatssnack - det er simpelthen for at holde uønskede gæster såsom ræven ude.


En automatisk dør monteret inde i Eglu Cube Mk2 hønsehuset

Automatisk hønselem

Hvis det er svært for dig at stå til rådighed hver morgen og hver aften, findes der en nem løsning - en automatisk hønselem til hønsehuset.

Den automatiske dør skal have en timer eller en lyssensor - en hønes dag styres af solen, så sidstnævnte mulighed er ideel. Hønselemmen skal også være vejrbestandig, sikker og kompatibel med din eksisterende hønsehus/hønsegård opsætning.

Omlets automatiske dør til hønsehuset

Dette var de vigtigste overvejelser bag udviklingen af Omlets automatiske dør til hønsehuset. Den kan indstilles ved hjælp af både timer og lyssensor, fungerer under alle vejrforhold (inklusiv temperaturer helt ned til -20°C) og kan monteres i ethvert hønsehus af træ eller på hønsenet eller træ i en hønsegård. Den passer også perfekt til Eglu Cube hønsehuset.

Omlets automatiske dør drives af 4 AA-batterier og er enkel at montere og installere. Den kræver ingen yderligere vedligeholdelse, når den først er på plads. Den har indbyggede sikkerhedssensorer for at sikre, at høns, som eventuelt er lidt sent på den, aldrig kommer i klemme i døren.


Justerbar timer på Omlets automatiske dør til hønsehuset

Den automatiske dør til hønsehuset gør det lettere end nogensinde før at lukke dine høns ud.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer