Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvad sker der ved en udstilling?

Når du ankommer til en udstilling skal du registrer din ankomst og få at vide, hvor dit bur er. Sørg for at have hønen i buret 30-60 minutter inden bedømmelsen begynder, så den kan nå at falde til ro. Inden bedømmelsen kan du bruge en make-up svamp til at fjerne skidt i ansigtet eller på kløerne. Gnub lidt fugtighedscreme, kokosolie eller vaseline på kammen, hagelapperne og benene for at få fuglen til at skinne. Du kan få fjerdragten til at skinne med en silkeklud, dette fungerer dog bedre for nogle racer end andre. For at minimere chancen for afføring får hønsene normalt ikke vand eller foder inden bedømmelsen. Ved at give din høne vand eller foder anses du desuden for at markere hønen som din, hvilket kan svinge dommernes beslutning.


Chris’ Gingernut Ranger har smukke hagelapper, kam og næb
Chris’ Gingernut Ranger har smukke hagelapper, kam og næb

Efter bedømmelsen skal du selvfølgelig give din høne vand og foder. De er forpligtet til at blive i en vis periode, du vil få at vide hvor længe, det drejer sig om. Denne periode er normalt en fantastisk chance til at tale med dommerne og de andre udstillere og få erfaring og gode råd med på vejen.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer