Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Udstil dine høns

Du har sikkert hørt om udstillingskatte eller -hunde, men hvad med udstillingshøns? Udstilling af høns kan være en sjov hobby for hele familien. Hvis du har racefjerkræ og er interesseret i at avle dem, så er fjerkræ udstillinger muligvis noget for dig. Det er en overraskende populær hobby.


Nærbillede af en smuk Sussex høne
Nærbillede af en smuk Sussex høne

Hvis du er interesseret i at udstille dine høns, er du nødt til at sætte dig godt ind i tingene. Den bedste måde at lære på, er ved at tage til en hønseudstilling og tale med udstillerne dér for at lære om, hvordan de opdrætter og udstiller deres høns. Din bedste mulighed for at få hjælp af erfarne opdrættere er at tale med folk ved sådan et show og udvise entusiasme.

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken race du ønsker at avle og udstille. Der findes omkring 100 forskellige racer at vælge imellem. Du kan læse mere om de forskellige racer i vores racekatalog. Tag til udstillinger og tal med andre opdrættere og hønseholdere for at få en bedre idé om, hvilken race du kunne tænke dig at udstille. Ved udstillinger dømmes hver høne efter hvor godt den indretter sig efter racespecifikationerne, så det er ikke nødvendigvis dømt efter hvilken fugl er den flotteste. Den høne, du personligt synes er den flotteste, vil ikke nødvendigvis vinde ved en udstilling.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer