Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Har jeg tid til at holde høns?

Det tager heldigvis ikke meget af din tid at holde høns. Dine høns vil med glæde spadsere omkring i din have eller i deres hønsegård og underholde sig selv med at lede efter lækkerier og godbidder. De kræver relativ lav vedligeholdelse i forhold til andre kæledyr, såsom hunde eller katte.


Emilias høns elsker at lede efter regnorme inde i deres Eglu hønsegård
Emilias høns elsker at lede efter regnorme inde i deres Eglu hønsegård

Det kræver en smule tid hver dag at klare de daglige opgaver; omkring 10 minutter. Du er nødt til at lukke hønsene ud om morgenen, tjekke om de har nok vand og foder, kigge efter æg og lukke dem inde for natten. Én gang om ugen skal der gøres rent inde i hønsehuset, det tager 15-30 minutter, alt efter hvilken type hønsehus du har. Et hønsehus i træ tager længere tid at rengøre end et plastik hønsehus. To gange årligt bør du rense hønsehuset og hønsegården (hvis du har en) i dybden. Denne grundige rengøring vil højst sandsynligt tage et par timer. Igen afhænger det af, hvilken type hønsehus du har. En Eglu fra Omlet burde ikke tage mere end en time at gøre godt og grundigt ren med en højtryksrenser og tørre igen.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer