Ventetid grundet stor efterspørgsel. Se venligst vores leveringsside for at finde flere oplysninger.

En ubarmhjertig professionel

Det kan nogle gange virke som om, at rævene i byerne slet ikke er i samme familie som ræven, der lever mere vildt. De urbane ræve bliver af en eller anden grund inviteret ind i haven og får serveret skraldespandsburger og pommes frites rester.

Hvorfor er der så stor forskel på, hvad folk mener om denne lille fyr? Forskellen afhænger simpelthen af, om man holder høns eller ej. Hvis man gør, ser man ræven som et rovdyr frem for en chance for at tage et godt billede til instagram. By-ræven er om noget endnu mere afslappet i sin jagt end den mere vilde ræv, han er nemlig vant til mere frihed og samtidig er ingen af hans naturlige fjender til stede.


Hvad spiser ræve ellers?

Ræven spiser en meget varieret kost, alt fra pattedyr og fugle til insekter, orme og grøntsager. Der er et stigende problem med ræve i byerne, der leder efter føde i skraldespande. Du bør undgå at lade ting ligge fremme, som kan være fristende for ræve, selv nedfalden frugt og spildt fuglefoder kan få ræven til at tro, at din have er et fodersted.

Desværre dræber ræven ikke kun, når den er sulten. Det er før set, at en ræv har ødelagt en hel flok høns, selvom den højst sandsynligt kun kunne spise én høne.


Tegn på ræve


  • Skrabemærker i græsplænen - Ræve skraber græsset op for at finde lækre insekter.

  • Møg der indeholder mange bær eller sten og kerner.

  • Skrig sent om aftenen og om natten - Lyden af en ræv kan være ret foruroligende, da det lyder lidt som et barnligt skrig.

Dine høns!

Det er en rigtig god ting at lukke dine høns ud af hønsegården så ofte som muligt, men hvis du har anelser om, at der er en ræv i nærheden, bør du kun lukke hønsene ud, når du selv er i nærheden. Ræven kommer ikke frem, hvis han fornemmer nogen form for menneskelig aktivitet.Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer