Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kend din fjende

Ræven er en snu, lusket og legendarisk skurk og selvfølgelig en ekspert i at stjæle høns. Alle oplysninger i dette afsnit bringer dig tættere på din fjende, så du forhåbentlig er bedre forberedt, hvis han skulle finde på at angribe.


Lisas Eglu Classic holder hendes høns i sikkerhed og ræven i skak
Lisas Eglu Classic holder hendes høns i sikkerhed og ræven i skak

Den røde ræv (Vulpes Vulpes)

Hver gang vi fortalte folk, at vi var i gang med at designe et revolutionerende nyt hønsehus, blev folk ved med at spørge "hvad med ræven?" Vi vidste fra starten af, at vores hønsehus ville være rævesikkert, og for at bevise det hyrede vi én af de ledeste, ondeste rovdyr der findes, for at se om hun kunne komme ind.

Der findes ingen værre end Rita ”Røde” Ræv. Rita er en rigtig veteran med mere end 150 hønsehus røverier på bagen, men hun skiftede side efter, at en høne under helt usædvanlige omstændigheder redede hendes liv. Helt uhørt for ræve, er Rita nu vegetar, men hun kender selvfølgelig alle tricks og metoder til hønsehuse indbrud. Hvad ville der ske, hvis hun forsøgte at bryde Egluens forsvar? Her er hvad hun sagde.


"Jeg har forsøgt alt for at bryde ind, jeg har gravet, kradset og bidt, men det er fuldstændig umuligt at komme igennem det solide stålnet eller Egluens dobbelte, isolerende vægge. Hvis du gerne vil holde dine høns i sikkerhed og ræven sulten, så kan jeg varmt anbefale en Eglu - dét er godt nok noget af en hård nød."


Hvis dine høns’ sikkerhed er en prioritet for dig, er der altså kun ét rigtigt valg.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer