Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Hønsegårde og hønsehegn - Hvad er mulighederne?

Ligesom med hønsehuse, findes der et stort udvalg af forskellige typer hønegårde, hønsehegn og hønsenet. Du kan derfor med sikkerhed finde dét, der passer perfekt til dine behov. Mulighederne er uendelig, lige fra vores Walk-in hønsegårde til et hjemmebygget hønsehegn af hønsenet, men er de alle lige gode til at modstå Mikkel Ræv?


Omlets hønsehegn lader dine høns udforske lidt mere af haven, men holder dem samtidig ude af blomsterbedet
Omlets hønsehegn lader dine høns udforske lidt mere af haven, men holder dem samtidig ude af blomsterbedet

Fordele ved en sikker og afgrænset gård

Hvis din have er fuldstændig hegnet af og sikker, kan du sagtens overveje at lade dine høns gå frit rundt i hele haven. Selvom dine høns med sikkerhed vil nyde friheden, er der alligevel nogle fordele ved at hegne en del af haven af til hønsene.


Beskyt hønsene mod giftige planter

Den gennemsnitlige have indeholder sandsynligvis mindst et par forskellige plantevarianter, som er giftige for høns. Find en liste over planter, som er giftige for høns under afsnittet "pasning af høns".


Fingerbøl er giftige for høns, hvis de spiser dem
Fingerbøl er giftige for høns, hvis de spiser dem

Beskyt dine høns mod rovdyr

Nogle hønsegårde, for eksempel vores Eglu gårde og vores Walk-in gårde, er designet specifikt til at afholde rovdyr som ræve og grævlinger fra at kunne grave en tunnel under hegnet eller kravle over. Disse gårde er lavet af et højst slidstærkt stålnet, med anti-tunnel paneler og er fuldt overdækket.


En ræv på jagt efter noget lækkert
En ræv på jagt efter noget lækkert

Beskyt din have

Høns der får lov at rende frit rundt i din have vil over en længere periode kunne forårsage betydelig skade. De hakker din græsplæne og blomsterbedet op, og de spiser alle de planter, de kan lide.


Tre høns nyder livet i deres lyserøde Eglu Classic
Tre høns nyder livet i deres lyserøde Eglu Classic

Sindsro

Ved at have hønsene i en sikker gård, kan du få sindsro. Selv de mest opmærksomme blandt os kan glemme at lukke lågen ordentligt en gang imellem, og det kan være både kropumuligt og møg irriterende at skulle opspore en løssluppen høne.


Dine høns vil være i fuldkommen sikkerhed i deres Omlet hønsegård
Dine høns vil være i fuldkommen sikkerhed i deres Omlet hønsegård

Let at sætte op

Hvis du er bekymret for at skulle hen og sætte et hønsehegn eller en hønsegård op, så kan du være helt rolig. Omlets Eglu hønsegårde og hønsehegn er super nemme at samle og sætte op!


Omlets Walk-in hønsegård

Vores nye og forbedrede rævesikre hønsegård falder naturligt i med farverne i din have. Denne sikre hønseindhegning er rummelig, kan forlænges og er designet til at kunne fungere sammen med alle Eglu hønsehusene. Dine høns vil elske deres kvalitetshønsegård, og du kan nyde muligheden for at gå direkte ind og tilbringe tid sammen med dine dyr når som helst.


Omlets høns nyder deres Walk-in gård sammen med nogle børn og en Eglu Go
Omlets høns nyder deres Walk-in gård sammen med nogle børn og en Eglu Go

Det eneste du skal bruge for at samle gården er en skruetrækker.


Se fordelene ved Walk-in hønsegården.

Omlets hønsehegn

Hvis du leder efter et godt net til indhegning af dine høns, så er dette hønsehegn et forrygende valg. Det smarte hønsenet er grønt, så det falder i med farverne i resten af haven. Det fås i 12-, 21-, 32- og 42-meter ruller og er super nemt at sætte op og flytte rundt på. Brug dette hønsehegn til at holde dine høns indenfor et bestemt område, give dem mere plads at gå rundt på eller brug det til at holde hønsene ude af visse dele af haven, din elskede køkkenhave for eksempel!


The Omlet fencing keeping the chickens out of the vegetable patch
Omlets hønsehegn holder hønsene ude af køkkenhaven

Du skal ikke bruge nogen værktøjer for at sætte Omlets hønsehegn op.

Udforsk fordelene ved Omlets hønsehegn.


Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer