Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Ting du ikke ser i butikken

Mærkelig udenpå

Normalt lægger en høne altid æg i samme form, og de varierer kun i størrelse som fuglen bliver ældre. Formen på ægget bestemmes af flere forskellige faktorer, fra mængden af æggehvide der produceres til hønens indre muskler.

Nogen gange kan der dog være mørke kræfter på spil, som gør, at hønen lægger nogle så fantastiske æg, at selv ikke Omlet kan fortælle dig hvor det kom fra. I modsætning til andre, er vi ikke bange for at vise dig disse æg, og selvom de er anderledes, smager de ligeså lækkert. Husk, det er det samme princip med æg, som det var med Mozart - der er en hårfin grænse mellem geni og galskab.

Hvis du omhyggeligt noterer dig hvilken høne, der har lagt et bestemt æg, og nærstuderer æggets form, vil du begynde at kunne genkende dine høners æg, og se hvilken høne har lagt hvilket æg.


Nikkesha Heaths samling a vidunderlige og forskellige, men lækre æg.
Nikkesha Heaths samling a vidunderlige og forskellige, men lækre æg.

Mærkelig indeni

Blodpletter: Et æg med en lille smule blod indeni. De ser måske bekymrende ud, men kan stadig spises! Pletterne forårsages af en ødelagt blodåre i æggestokken, muligvis på grund af, at hønen er blevet forskrækket

Vandig æggehvide: Du har måske lagt mærke til, når du steger dine æg, at hviderne er mere vandige end forventet. Dette fænomen øges, som fuglen bliver ældre, men kan også blive påvirket af varme, så når det er meget varmt udenfor, skal du sørge for at hente dine æg regelmæssigt for mere faste hvider!Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer