Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Om sommeren er det tid til at nyde livet

Haver og høns er tørstige på denne tid af året, så sørg for at dine høns får alt det vand, de har brug for. Hvis du lader dine høns gå frit rundt i haven, vil de opsøge og spise alle skadedyr såsom snegle og fluer. Du kan dog være nødt til at beskytte små skud, da høns også er ret glade for friske, unge planter.


Stephanies høns elsker deres Eglu Cube og hønsegård i sommerhaven
Stephanies høns elsker deres Eglu Cube og hønsegård i sommerhaven

Høns har brug for skygge

Sørg for at dine høns har et sted, hvor de kan komme i skygge. De kan nogle gange finde skygge under en busk eller et træ, men hvis de er i hønsegården, har de brug for din hjælp. Omlets overtræk lader dig dække dele af hønsegården, så dine høns kan finde skygge for solen og varmen. Alternativt giver et Eglu Go UP hønsehus en skyggeplads nedenunder huset.


En Eglu Classic hønsegård med et overtræk, der beskytter hønsene fra solen
En Eglu Classic hønsegård med et overtræk, der beskytter hønsene fra solen

Høns elsker et støvbad

Høns elsker at støvbade når det er varmt, men du har muligvis ikke lyst til, at hønsene raver op i dit blomsterbed. Den bedste taktik er at bygge et andet bed (der ikke er til blomster) og fylde det med sand, jord og noget lusepulver, men sørg for at dække det til når hønsene ikke bruger det, da regnen ellers vil forvandle det til et mudderbad.


Find dit picnictæppe frem

Sommer er den perfekte årstid til at være sammen med dine høns. Invitér dine venner over for at tilbringe tid i haven sammen med dine høns på en varm sommerdag. Find picnictæppet frem og nyd dagen, mens hønsene finder insekter i græsset.


Sankthansaften

Hvis du eller din nabo elsker at fejre sankthansaften med et stort bål i haven, kan det være en god idé at tage hønsene indenfor i huset. Du kan komme dem i en rummelig papkasse, som er godt foret med hø og har rigeligt med lufthuller, og blot lukke dem ud i haven igen om morgenen. Hønsene vil gå direkte efter den efterladte aske fra et bål, så for at undgå ulykker bør du sørge for, at asken er kølet helt af.


Skrukhøns

Dine høns kan godt gå skruk på denne tid af året, sørg for at hente æg ind hver dag, hvis du gerne vil undgå det. En daglig indsamling vil sætte en stopper for det, men hvis du lader æggene ligge bare en smule længere, begynder dine høns at overveje at lægge sig på dem.

Se hvordan Eglu Cube holder en ispind kølig midt om sommeren!


Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Kim, 20 June 2021

Omlet egg cube er smart men der er ikke taget højde for støvbadning. Min høns laver huller i plænen uanset hvor ofte jeg flytter dem - og selvfølgelig skal de også have lov til at bade.