Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Forårskyllinger

Haven begynder så småt at vågne op fra sit vinterhi, dine høns vil trives på de længere dage med mere solskin og vil begynde producere flere æg, og du vil blive lokket ud i haven igen. Det er et godt tidspunkt at begynde at grave al den dejlige kompost ned, som dine høns har produceret, og så din køkkenhave for at sikre dig selv en god høst af salat, rodfrugter, bær og frugt. Hønsegødning er særligt velegnet til ribsbuske, og ribs er virkelig lækre at lave en sovs af til at hælde over en god portion is.


Stephanies høns nyder deres Eglu Cube med hønsegård i en blomstrende forårshave
Stephanies høns nyder deres Eglu Cube med hønsegård i en blomstrende forårshave

Længere dage = flere æg

Længere dage betyder, at dine høns vil få mere lys i de tidlige morgentimer samt senere om aftenen. Det betyder så, at du vil få flere æg, men det betyder også, at du må stå ekstra tidligt op for at lukke dine høns ud. Hvis klokken bliver 10 om aftenen, og dine høns stadig skraber løs udenfor uden bekymringer, så bliv bare ved med at vende tilbage indtil de har puttet sig godt væk. Glem ikke at låse døren til hønsehuset, Mikkel Ræv holder muligvis øje.


To frisklagte æg i redekassen i en lilla Eglu Classic
To frisklagte æg i redekassen i en lilla Eglu Classic

Vær på udkig efter lus og mider

Desværre kan det lunere vejr også være tiden, hvor du begynder at se flere lus og mider. Sørg for at tjekke dine fugle regelmæssigt på denne tid af året. Find ud af hvordan du behandler lus og mider under afsnittet om sundhed.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer