Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Åh nej! Så gik den sommer

Men den bedste tid er ikke overstået endnu. Efterår betyder varme skålfulde suppe, kogt på smagfulde hjemmehøstede grøntsager. Efteråret er også en god tid for dine høns, der fryder sig over de sidste nedfaldne frugter og febrilsk leder efter saftige insekter under efterårsbladene.


Davids høns sætter pris på deres walk-in hønsegård i efterårsmånederne
Davids høns sætter pris på deres walk-in hønsegård i efterårsmånederne

Dagene bliver kortere og natten mørkere. Det er derfor vigtigt, at du husker at låse døren til din Eglu, så snart hønsene er gået i seng. Og sørg for at ordne din kompostbunke og vende den godt, så hønsemøget kan udføre sin magi.


Jessicas høns elsker at spise nedfaldne frugter og bær i haven
Jessicas høns elsker at spise nedfaldne frugter og bær i haven

Allehelgensaften / Halloween

Hvis du fejrer Halloween, skal du huske på, at hønsene overhovedet ikke bryder sig om at blive forskrækket. Men selvom de ikke vil være en del af uhyggen, kan de jo godt være en del af hyggen, der også hører til på denne tid af året. Du kan f.eks. hygge dig med at skære et græskar - måske endda med et hønseinspireret design, mens dine høns hygger sig med at spise kødet, trevlerne og kernerne, du skraber ud. Græskar er fyldt med gode vitaminer, og hønsene elsker det!Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer