Verificerede anmeldelser for Qute bur til hamstere og ørkenrotter

2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse:
Baseret på 12 verificerede anmeldelser
Skriv en anmeldelse
Filter By:

Superpænt - Maria,

Rigtig pænt bur. Ikke kæmpestort, men passer fint til vores to ørkenrotter. Skønt at buret er et pænt møbel. Virker robust.

Verificeret køb: Dec 2020


Vidunderligt bur – gennemtænkt i alle detaljer - Maiken,

Kan ikke anbefale dette bur nok. Har forsøgt med flere andre, men endelig fik jeg købt et bur, hvor designerne har taget fuldt højde for alt. Jeg har en lille lykkelig hamster.

Verificeret køb: Nov 2020


Hamster bur - Henriette,

Det er meget gennemført og super gode detaljer.

Verificeret køb: Nov 2020


Med lidt justering - super bur - Puk,

Det er et rigtig pænt bur at have stående i stuen. Afgjort en afgørende faktor til, at vi har fået hamster. Dog så fungerer det skidt med det øverste lag i plastik og tremmer. De fem cm tremmer forrest og bagerst er noget møg for små hamsterfødder og fratager en del cm2 fra den lille fyr. Det lodrette rør er heller ikke en god løsning. Vores lille fyr var bange for at tage den på hovedet og kunne næsten ikke få numsen med over kanten til røret. Jeg har savet en plade ud med hul i det ene hjørne. Her går en stige ned til nederste etage og det fungerer bare super. Det kostede 30 kr. for pladen og vel det samme for stigen. Så nu er jeg yderst tilfreds med buret. Vidste godt på forhånd, at det nok ikke fungerede med den oprindelige løsning, så alt er godt. Det er et solidt møbel, der både er børnevenligt og kan holde til, at hunden står op ad det og hilser på sin hamsterven. Man kan godt få bure med flere cm2, men hvis man ved, at ens hamster kommer ud og løbe rundt, så er det også godt for hamsteren.

Verificeret køb: Jun 2020


Bedste bur - Annette,

Det er bare et super bur. Alt passer, og kvaliteten er i top. Vores hamster elsker det. Buret er også super flot at se på. Man kunne lave en klap eller lign så katte ikke kan få fat i tremmerne om natten. (Det larmer lidt)

Verificeret køb: Jan 2019


Lækkert bur - Thomas,

Meget pænt bur der er en sand drøm for vores datters hamster. Buret er nemt at samle, og er betydeligt mere klædeligt for vores hjem, end alle de andre bure vi havde set på. Forsendelse var ganske hurtig, men vær opmærksom på at kassen er meget tung (omkring 17 kg).

Verificeret køb: Dec 2018


Perfekt - Carin,

Alt det jeg og hamster kunne drømme om: Praktisk, pænt, nemt at gøre rent, dejlig nem kontakt med hamster såvel via iagttagelse og via fysisk kontakt og sidst men ikke mindst, så er hamster overmåde glad for sit nye hjem.

Verificeret køb: Nov 2020


Hamsterbur - Eva,

Fin hamsterbur. Lidt mindre end forventet men passer fin til en max to hamstere eller ørkenrotter. God kvalitet og ret lige til da den skulle samles.

Verificeret køb: Jul 2018


Et smukt hjem til mine mus - Clare,

Min datter blev træt af at have hendes to mus boende i et almindeligt hamsterbur på hendes værelse, så vi besluttede os for, at de skulle flytte ud og bo i stuen. Det eneste problem er, at vi har 3 katte, så jeg var bekymret for musenes sikkerhed i et rum, vi ikke kan holde kattene ude fra. Jeg så Omlets bur på nettet og det stod klart for mig, at det var løsningen på mit problem. Det er rimelig let at samle og så er det bare pænt. Jeg var lidt bekymret for om kattene ville finde ud af at åbne buret, men indtil videre fungerer det. Der er rigeligt med plads til ekstra legetøj osv. og toppen kan bruges som en bordflade. Det bedste af det hele er, at det er så nemt at gøre buret rent, og jeg er vild med at man kan holde musene enten foroven eller forneden, når der er behov for det.
Anmeldelse af: Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Verificeret køb: Okt 2017


Fremragende produkt, fremragende service - Mary,

Jeg har haft ørkenrotter i 8 år, så jeg ville ønske jeg havde fundet det her hjem til dem for længe siden. Efter at dyrehandlen havde begået en lille fejl, som resulterede i 14 baby ørkenrotter, har jeg nu 4 Omlet Qute bure til dem og deres mødre. De er lette at samle, alle samlingerne passede perfekt. De er robuste, flotte, rummelige, meget, meget nemme at gøre rene og vigtigst af alt er de sikre overfor katte! Ved ankomsten var den ene en lille smule beskadiget, men det kan ignoreres, da jeg modtog nye dele 48 timer efter, at jeg havde sendt en mail til kundeservice, og forud for det modtog jeg en mail med en opdatering og en undskyldning. Mange tak Omlet, Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort uden jer, da 4 almindelige bure ville have set forfærdelig rodet ud på mit kontor. Mange tak for al jeres hjælp.
Anmeldelse af: Qute Bur i valnød effekt til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

1 af 2   Næste