Verificerede anmeldelser for Nyt Omlet hønsehegn

3 stjerner:
0
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse:
Baseret på 8 verificerede anmeldelser
Skriv en anmeldelse
Filter By:

fint hønsehegn - Per,

Hegnet fungerer fint, men kunne godt bruge nogle flere hegnspæle. Det er lidt vanskeligt at komme udenom planter mm, når det kun er muligt at lave lange rette linier pga de få stolper - så alt i alt et super hegn, men håber det bliver muligt at bestille en håndfuld hegnspæle ekstra

Verificeret køb: Mar 2021 Denne anmelder har 4-6 Australorps kæledyr


Nemt at sætte op. - Kit,

Det er nemt at samle og sætte op. Vores høns bliver inde, flyver ikke ud. De får dog også lov til at gå ude i haven om dagen, Vi havde lidt problemer med at få det helt stramt, men bardunerne hjælper.

Verificeret køb: Aug 2020


Fantastisk hegn. - Susanne,

Jeg købte 32 meter til mine 8 høns. Og må sige det er alle pengene værd. Der er en super fantastisk kvalitet og nemt at flytte rundt med. Vi har dog valgt at bruge hønsehuset som ender på nettet, og der kunne vi godt bruge en løsning fra Omlet så dette også er en mulighed. Ellers er det et kanon hegn i bedste kvalitet.

Verificeret køb: Aug 2020


Glad for mit nye hønsehegn - Susanne,

Jeg er super glad for mit nye hønsehegn. Det står godt og Hønsevennerne bliver inden for området.Jeg har valgt at sætte det op anderledes end det er tænkt. I stedet for en lukket form, har jeg valgt at Hønsehuset er “en af siderne” i hegnet. Jeg vil derfor opfordre Omlet til at designe et sæt, som er beregnet til at sætte op på denne måde.

Verificeret køb: Sep 2019


Perfekt hønsehegn - Rasmus,

Helt perfekt hønsehegn der er nemt at sætte op, står godt og nemt at rulle sammen igen

Verificeret køb: Jun 2019


Glimrende produkt og service - Dina,

Jeg har kun positive ting at sige om Omlet - hønsene elsker den ekstra plads hønsehegnet giver dem, og fra vores perspektiv er det både robust og fleksibelt på samme tid. Med hensyn til kundeservice, én af spidserne på en pæl var gået i stykker, og Omlet sendte en erstatning uden noget problem, og de sendte endda et par ekstra pæle med!
Anmeldelse af: Omlet Hønsehegn - 32 meter - Inkl. låge, hegnspæle med dobbelt spyd og barduner

Verificeret køb: Jun 2016


Alle pengene værd - Avril,

En rigtig god idé, jeg ledte længe og grundigt efter en passende indhegning, grunden til jeg valgte at købe jeres produkt var lågen. Perfekt hvis man værdsætter sin have og samtidig gerne vil have et lille hønsehold.
Anmeldelse af: Omlet Hønsehegn - 32 meter - Inkl. låge, hegnspæle med dobbelt spyd og barduner

Verificeret køb: Aug 2014


Perfekt og virker som lovet - Emma,

Nettet er hurtigt at sætte op, holder damerne inde, er rigtig nemt at flytte rundt på og det grønne net passer godt ind i haven. Det er virkelig et godt produkt. Min eneste advarsel er, som Omlet også siger, at nettet udelukkende er til at holde hønsene indhegnet og det er ikke modstandsdygtigt overfor rovdyr. Glade høns…og en glad hønseholder.
Anmeldelse af: Omlet Hønsehegn - 32 meter - Inkl. låge, hegnspæle med dobbelt spyd og barduner

Verificeret køb: Mar 2014