Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Verificerede anmeldelser for Universel automatisk dør til hønsehuset

4 stjerner:
0
3 stjerner:
0
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse:
Baseret på 16 verificerede anmeldelser
Skriv en anmeldelse
Filter By:

Fantastisk produkt ! - Lars,

Produktet ankom inden for få dage. Krævede lidt mere samling end jeg forventede, men med den meget grundige vejledning gik det smertefrit. Og produktet virker strålende. Vejledningen er fuldt på højde med Ikea. På den gode måde.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Verificeret køb: Nov 2020


Automatisk Dør Til Hønsehuset - Marianne,

Jeg er blevet rigtig glad for vores automatiske hønsedør. Vi havde lidt problemer i starten med at finde ud af hvordan man skulle kode automatikken, men heldigvis har jeg bare kunne ringe til kontoret og de har hjulpet mig rigtigt godt. Desværre talte damen engelsk, men det gik Ok selv med mit skole engelsk. som sagt jeg er NU, meget glad for vores dør. Og i øvrigt var den super nem at sætte op. Marianne Rasmussen, Borup
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Verificeret køb: Sep 2020


Super fin hønsedør - Dorthe,

Super fin og velfungerende hønsedør. Man får hvad man ser på billederne. Dog var der næsten 1,5 mdr vente tid på døren. OBS døren er ret stor som også ses på billederne. Passede fint til vores hønsehus.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Verificeret køb: Aug 2020


Super enkel - Eik,

Helt fantastisk port, nem at montere og nem menu i styrebox. Og lavt bateri forbrug når man ikke sætter lampe til auto tænd
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Verificeret køb: Aug 2020


Virker fantastisk - Susanne,

Har købt denne lampe sammen med hønselemmen, og må sige at det er virkelig gennemtænkt. Og det fungere 110 %. Fedt med indstilling af tiden, og kan kun give dette produkt 5 store stjerner.
Anmeldelse af: Hønsehuslampe

Verificeret køb: Jul 2020


Kanon kvalitet. - Jan,

Vi har købt denne hønselem sammen med hønsehuslampen. Kan kun sige at det fungere bare. Det er virkelig gennemtænkt til mindste detalje, og den er super nem at indstille. Det bedste produkt i sin klasse, og vi har valgt at købe en mere til hønsegården os. 5 kæmpe stjerner herfra.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Verificeret køb: Jun 2020


Kanon løsning som bare fungere. - Susanne,

Fantastisk nem at montere og indstille. Den virker bare. Kvalitet er i top og jeg kan kun anbefale denne lem inkl lys. Totalt gennemtænkt til mindste detalje.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Verificeret køb: Jun 2020


Fantastisk - Jan,

Fantastisk opfindelse, nem at montere og nem at bruge.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Verificeret køb: Maj 2020


Enkelt og effektivt - Lars,

Nem installation, rimelig god byggekvalitet, fungerer efter hensigten.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Verificeret køb: Apr 2020


Automatisk dør til hønsehus - Alexandra,

Har installeret automatisk dør i en trædør ind til hønsehus. Installationsguide super god og let at følge. Virker rigtig godt. Dejligt køb og hønsene er glade for at kunne komme ud før jeg er stået op.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Verificeret køb: Mar 2020

1 af 2   Næste