Ventetid grundet stor efterspørgsel. Se venligst vores leveringsside for at finde flere oplysninger.

Omlets ambassadørprogram

Besøg eller snak med en Omlet ambassadør om et Omlet produkt!

Hvad er en Omlet ambassadør?

En Omlet ambassadør er én der har købt et Omlet produkt og er meget passioneret omkring det! Alle Omlet ambassadører screenes og kontrolleres individuelt for at sikre, at deres Omlet produkt(er) og -opsætning er et godt eksempel for dig at se. Hvis du ikke kan besøge en Omlet ambassadør, kan du også nemt snakke med dem om deres produkt via e-mail eller telefon!

Hvordan fungerer det?

Mange af vores produkter har et kort vist på produktsiden, hvor du kan se, om en Omlet ambassadør bor i nærheden af dig. Omlet ambassadørens nøjagtige adresse vises aldrig og vil kun blive givet til dig, hvis Omlet ambassadøren tillader det. Når du vælger ambassadøren, kan du vælge at arrangere et besøg. Du kan også tale med en Omlet ambassadør, selvom du ikke er i stand til at besøge og se det i egen person. Du kan tale med Omlet ambassadøren via e-mail eller arrangere et telefonopkald med dem, hvor de kan fortælle dig om alle de fantastiske fordele ved deres Omlet produkt!

Hvorfor skulle jeg have lyst til at besøge eller tale med en Omlet ambassadør?

En Omlet ambassadør er nogen, der har købt et Omlet produkt og har en passende opsætning, som du kan besøge og se, hvor godt et Omlet produkt ser ud i virkeligheden! Du kan stille spørgsmål og diskutere hvad du leder efter med dem. Det er ligesom en live anmeldelse og skræddersyet rådgivning på samme tid!

Vilkår og beingelser